Få hjælp til at passe bedre på energien

Energipriserne stiger, den geopolitiske uro påvirker i den grad energisektoren overalt i verden – også herhjemme – det er nu vi skal rykke og sætte yderligere skub i den grønne omstilling. Vi kan ikke trylle en 100 procent bæredygtig dansk energisektor frem med et trylleslag, men der er tiltag vi kan gøre her og nu for at skabe øjeblikkelig positiv effekt på elforbruget og klimaet. Fra onsdag 16. marts klokken 10.00 kan alle danske helårsboliger således søge tilskud til energibesparende tiltag i hjemmet via den 300 millioner kroner store Bygningspulje.

Få hjælp til at passe bedre på energien. Søg tilskud til energibesparende tiltag.

Dato 15.03.22

Få hjælp til at passe bedre på energien

I lyset af de stigende energipriser og den geopolitiske uro, som i den grad også påvirker energisektoren overalt i verden og herhjemme, er det mere presserende end nogensinde at få sat yderligere skub i den grønne omstilling.

Vi har allerede taget væsentlige skridt i bestræbelserne på at blive mere uafhængige af fossile brændstoffer som olie og gas, men der er stadig lang vej endnu.

Bæredygtig energi løfter allerede en stor del af det danske energiforbrug, men stadig ikke nok til at vi kan se os fri fra CO2-udledende energikilder. Og vi kan ikke trylle en 100 procent bæredygtig dansk energisektor frem med et trylleslag.

Det til trods er der stadig tiltag, vi kan gøre her og nu for at skabe øjeblikkelig positiv effekt på elforbruget og klimaet. Vi kan blive bedre til at passe på den energi, vi i forvejen producerer og benytter i de danske hjem.

Energibesparende tiltag som for eksempel isolering, efterisolering, klimaskærm og udskiftning af olie- og gasbaserede varmekilder til varmepumper samt reparation eller udskiftning af utætte vinduer kan allerede fra i morgen skabe øjeblikke effekt. Alene fordi alle disse tiltag energieffektiviserer vores hjem, så vi kan blive bedre til at passe på den energi, vi producerer.

Fra onsdag 16. marts klokken 10.00 kan alle danske helårsboliger således søge tilskud til energibesparende tiltag i hjemmet via den 300 millioner kroner store Bygningspulje.

Lidt har også ret, især i tider som disse. Mens vi arbejder ihærdigt videre på at gøre den danske energisektor CO2-fri.

Se jeres elpriser time for time Watts app’en eller læs om, hvordan du skifter elselskab.

 

 

(1) watts.dk/hoje-elpriser-her-kommer-forklaringen

(2) watts.dk/vaelg-baeredygtige-energiformer-for-en-groennere-fremtid

(3) watts.dk/5-energibesparende-boligtiltag

(4) sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

Følg os på de sociale medier


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121