Har du en fjernaflæst måler? Så kan du bruge strøm med grøn omtanke

Der er både CO2 og penge at spare ved at følge dit elforbrug i Watts – en nyudviklet version gør det nemlig nemmere at bruge dit elforbrug med grøn omtanke, og allerede nu kan alle danskere med en fjernaflæst elmåler downloade appen.

Der er godt nyt til alle de mange, der gerne vil reducere deres CO2-aftryk og spare på elregningen. Over de seneste år har danske Energinet arbejdet på en løsning, der gør det muligt for alle elforbrugere i landet at få et overblik over deres elforbrug via fx Watts.

Nu er løsningen klar, og det betyder, at du som elforbruger kan give Watts samtykke til at hente data om dit elforbrug i Energinets DataHub, uanset hvorfra du får din strøm:

”Med løsningen kan alle landets elforbrugere få et overblik over deres elforbrug i Watts, helt kvit og fit. Som kommende bruger af appen betyder den nye løsning, at du hele tiden kan følge med i dit forbrug og se, hvilke energikilder der producerer strøm til din stikkontakt her og nu, og hvor meget CO2 der udledes pr. kWh”, fortæller Per Madsen, afdelingschef i Watts A/S.

Vil gøre det nemmere at tænke grønne tanker

Selvom langt de fleste danskere er bevidste om de aktuelle klimaudfordringer, kan det til tider være svært at tænke grønne løsninger, når hverdagen kalder. Derfor bliver Watts løbende udviklet, så det hele tiden er nemt og bekvemt for brugeren at holde høje med energiforbruget:

Med Watts vil vi gerne engagere de danske forbrugere til at træffe gode valg, der er med til at fremme den grønne omstilling. Derfor arbejder vi proaktivt med udvikling af appen, og vi indgår løbende relevante samarbejder, hvor fx flere forsyningsarter kobles på”, fortæller Per Madsen.

Nemt og enkelt at få adgang til Watts

Vil du give samtykke til, at Watts kan holde øje med dit elforbrug, kan det gøres nemt og enkelt via NemID. Dermed slipper du for at finde aftage- og kundenummer, som har været krævet tidligere, for at Watts kan få adgang til dine data:

”Det kan godt være lidt besværligt at skulle finde og indtaste aftage- og kundenummer, hvis man ikke har disse tal ved hånden – til gengæld er det noget andet med NemID, så vi håber, at den mulighed gør, at det bliver hurtigere og nemmere at koble sig på appen”, fortæller Per Madsen.

Følg os på de sociale medier

Sådan giver du Watts adgang til at følge dit elforbrug:

Under punktet “Tilføj måler”, vælger du “Energinet”, og derefter skal du bruge dit NemID for at oprette en fjernaflæst måler.

Hvis du i flowet hos Energinet bliver bedt om en 8- cifret webadgangskode, skal du kontakte din el-leverandør for at få oplyst denne.

1

Download Watts
Download Watts nemt og enkelt

2

Opret bruger
Opret dig med navn og email

3

Opret bolig
Tilføj din boliginformation

4

Kom i gang
Få et nemmere overblik i din hverdag!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121