Få overblik over elforbruget i sommerhuset

Efterårsferien er lige om hjørnet. Det er for mange danske familier blevet synonym med en tiltrængt ferieuge i sommerhuset. Men selvom vi trækker stikket fra vores travle hverdagsliv i by-lejligheden eller villaen, holder elmåleren naturligvis ikke ferie.

Dato 14.10.21

Efterårsferien er lige om hjørnet. Det er for mange danske familier blevet synonym med en tiltrængt ferieuge i sommerhuset. Men selvom vi trækker stikket fra vores travle hverdagsliv i by-lejligheden eller villaen, holder elmåleren naturligvis ikke ferie. Dit elforbrug skifter blot adresse for en stund, da alle de normale hverdagsaktiviteter overføres fra helårsboligen til fritidsboligen. Der kan derfor være flere gode årsager til at få ekstra styr på elforbruget i sommerhuset.

Sommerhuset er ikke længere bare et sommerhus

Sommerhuskøbene er eksploderet hen over det seneste årti og især den yngre generation har genfundet den gamle glæde ved fritidsboliglivet. Den mest markante forskel på dengang og nu er dog, at vi i dag i langt højere grad bruger sommerhuset året rundt. Der er derfor et radikalt større elforbrug forbundet med sommerhuslivet end tidligere.

Flere nye elektriske enheder sætter ekstra tryk på forbruget

Vi indretter os knapt så spartansk i vores sommerhuse som vores bedsteforældre. Der er en stigende tendens til at ville overføre det gode hverdagslivs elektriske enheder fra helårsboligen til sommerhuset. Det betyder, at vi i dag ofte har både har fladskærme, iPads, mobiltelefoner, bærbare computere, routere, vaskemaskiner og varmepumper i sommerhuset, som alle føjer deres til det stigende elforbrug i sommerhuset.

Skab overblik over sommerhusets elforbrug via Watts

Hvis du er medlem af Watts har du muligheden for at føje dit sommerhus’ elmåler til Watts app for derigennem at koble dig direkte ind i ‘maskinrummet’ på din sommerhus-elmåler. Via appen får du et øjeblikkeligt indblik i dit aktuelle forbrug, som det skrider frem time for time. Derudover får du også et helt unikt overblik over døgnets forskellige strømzoner, som fortæller præcist, hvornår strømmen er grønnest i stikkontakterne.

Få redskaber til at øge den bæredygtige energi i sommerhuset

Watts er ikke kun sat i verden for at skabe transparens i dit elforbrug. Hoved missionen er at skabe kontinuerligt fokus på den grønne omstilling og vores fælles ansvar for en mere bæredygtig fremtid. Derfor leverer Watts app også en funktion, som på alle tider af døgnet kan fortælle hvor meget CO2 den pågældende strøm indeholder, og hvornår på dagen du med fordel kan vente med eksempelvis at sætte opvasken eller vasken over i sommerhuset for at mindske dit CO2-aftryk.

Spar hvor du kan – for klimaet og elregningens skyld

Med Watts energiassistent får du det rette overblik over både elforbruget, elpriser og særlige tidspunkter for ekstra grøn energi. Det giver ikke kun en større indsigt i hele energi-spørgsmålet vedrørende fritidsboligen, men skaber forhåbentligt også en større bevidsthed om forbrugsvaner. En bevidsthed, der i sidste kan munde ud i besparelser, som kommer både privatøkonomien og klimaet til gode.

Følg os på de sociale medier


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121