Følg med i de seneste nyheder fra Watts teamet

Vedvarende energi

Nyhed – 24. marts 2021

Vedvarende energi – et udtryk, der særligt herhjemme er et af tidens helt store buzzwords, og som i årenes løb har vundet mere og mere ind på den politiske dagsorden. Men hvad dækker begrebet egentlig over, og hvorfor er det vigtigt at kende til? Det og meget mere giver vi dig svaret på.

Læs mere

43.000 husstande kan nu hente Watts

Nyhed – 12. marts 2021

I løbet af 2020 har Aalborg Forsyning og energiplatformen Watts arbejdet på at koble 43.000 husstande på appen.

Læs mere

 

Har du en fjernaflæst måler?

Nyhed – 26. maj 2020

Der er både CO2 og penge at spare ved at følge dit elforbrug i Watts – en nyudviklet version gør det nemlig nemmere at bruge dit elforbrug med grøn omtanke, og allerede nu kan alle danskere med en…

Læs mere

Gør dit hjem intelligent

Nyhed – 6. marts 2020

Selvom vi er bevidste om de aktuelle klimaudfordringer verden over, kan det godt være svært at ændre adfærd og indtænke grønne løsninger i dagligdagen.

Læs mere

Samarbejde m. Aalborg Forsyning

Nyhed – 14. januar 2020

I løbet af det næste år får 40.000 husstande i Aalborg mulighed for at blive klogere på deres varmeforbrug ved hjælp af appen Watts. Samarbejdet er det første i en række med flere forsyninger.

Læs mere

 

Med Watts får du billig og klimavenlig el. Grøn strøm og energi til en lav pris er fremtiden.

Digital innovation for Watts

Nyhed – 4. oktober 2019

I de seneste år har danske Jon Liisberg og colombianske Julian Vinasco som ph.d.-studerende været med til at skabe teknologiske løsninger til Watts.

Læs mere

 

 

Spar på energien i sommerhuset

Nyhed – 20. juni 2019

Ligegyldigt hvornår du opholder dig i dit sommerhus, kan det være en god idé at holde øje med forbruget – der er nemlig både penge og energi at spare.

Læs mere