Bliv næsten selvforsynet med vedvarende energi

Med et Watts solcelleanlæg mindsker du din elregning og dit CO2-aftryk, fremtidssikrer dit hjem og bliver mindre afhængig af et uforudsigelige energimarked og svingende strømpriser.

Det er godt for klimaet, godt for budgettet og helt normalt godt.

Få et tilbud

Bliv selvforsynende med et højeffektivt solcelleanlæg

Producér din egen gratis energi
Med et solcelleanlæg gør du dit hjem selvforsynende. Når prisen på energimarkedet er høj, sparer du penge ved at producere og lagre din egen strøm, så har du mulighed for at undgå de timer, hvor strømprisen er høj og produktionen er CO2 tung.

Vedvarende energi med optimeret selvforsyning
Blandt alle fordelene ved solpaneler er det vigtigste, at solenergi er en vedvarende energikilde, og med et batteri sikrer du dig den optimale udnyttelse af dine solceller. Det betyder, at den energi, som du selv producerer, altid er til rådighed for dig og at du slipper for at sende store dele af din strøm, ud på elnettet.

Bliv uafhængig af energimarkedet
Med et solcelleanlæg skaber du øjeblikkelige besparelser, da du bliver mindre afhængig af energimarkedet og de svingende strømpriser.

Gør en afgørende forskel
Med en investering i et solcelleanlæg gør du en betydelig forskel for klimaet, en gang for alle. Solcelleanlæg er et klimavenligt alternativ til alle andre energikilder og du bidrager til den grønne omstilling.

Sælg din overskudsstrøm
Producerer du mere solenergi end dit husstandsbatteri kan lagre, kan du tjene penge på at sælge den overskydende strøm til elnettet.

Gør hjemmet klar til fremtiden
Med en investering i et solcelleanlæg fremtidssikrer du dit hjem via maksimal selvforsyning og mindst muligt CO2-aftryk. Det vil give et stabilt og sikkert afkast og øge markedsværdien af dit hjem.

Solcelleanlæg er velegnede til dit hjem, hvis:

Intelligent styring af vedvarende energi

Vi har opfundet en intelligent genvej til et grønnere energiforbrug for de danske husejere. Vi lancerer snart Watts Homegrid, dit helt eget, automatiserede og vedvarende energisystem.

Energien kommer fra solceller på taget, mens hjernen i hele systemet sidder i teknikskabet: En patenteret algoritme, der konstant beregner og optimerer forbruget i et stabilt flow mellem hjemmebatteri og lejlighedsvise køb og salg til det offentlige net.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her for at høre mere om Watts Homegrid og få besked, når vi klar til at installere i dit område.

Fra ide til smart energiløsning

Ofte stillede spørsmål

Hvordan fungerer solceller?

Lysenergien fra solen kan vi udnytte via solceller og omdanne til elektricitet. Mængden af energi, som vi kan udnytte, er forskellig alt efter, hvor solcellerne er placeret. I Danmark er solcelleanlæg i stand til at omsætte ca. 20% af den energi der kommer fra solens lys.

Solcellerne er sammensat i et panel, der består af et antal solceller, der vil typisk være mellem 30 – 80 solceller i et enkelt panel.

Der findes forskellige typer af solceller. De mest populære er de krystallinske, som betyder både mono- og polykrystallinske solceller. Der findes også amorfe solceller, som fx. tyndfilmssolcellen, som man typisk kender fra en lommeregner.

Monokrystallinske solceller
De har kun én siliciumkrystal, og hjørnerne kan være enten kvadratiske eller runde. De har en virkningsgrad på op til mellem 20 – 23%, hvilket ligger i den høje ende.

Polykrystallinske solceller
De har flere siliciumkrystaller og er kvadratiske. Flere krystaller i solcellen kan give det indtryk at overfladen virker lidt mere levende. Virkningsgraden er lidt mindre end de monokrystallinske solceller.

Tyndfilm/ amorfe solceller
De amorfe solceller er baseret på amorft silicium. De er mindre effektive end de krystallinske solceller og derfor er de også billigere. De findes i flere former og farver.

 

Hvor effektive er solceller?

I Danmark har solcellerne som regel den største effektivitet i de lyse sommermåneder. I den periode vil de være i stand til at omsætte ca. 20% af solens energi til elektricitet. Effektiviteten er i høj grad påvirket af placeringen. Den største effektivitet vil typisk kunne opnås med sydvendte paneler på 45 grader. Vi anbefaler, at du forhører dig hos vores solcellespecialister i Watts i forhold til den bedste placering af solceller på din bolig.

Hvad koster det at få solceller?

Gennemsnitsprisen på køb af solcelleanlæg og installation ligger på ca. 70.000 – 120.000 kr. for et parcelhus med et årligt elforbrug på ca. 4.000 kWh inklusive montage og installation. Prisen kan svinge alt efter størrelse, effektivitet og type.

Et solcelleanlæg på 6 kW har en årlig produktion på ca. 5.800 til 6.000 kWh pr. år. Det vil kunne dække en gennemsnitlig husstands årlige energiforbrug, og evt. også være i stand til at sælge den overskydende strøm.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden på et solcelleanlæg?

Der er en række faktorer, der har indflydelse på tilbagebetalingstiden, men den vil typisk ligge på 7 til 10 år.

En vigtig faktor i forhold til udnyttelsesgraden er, hvor meget strøm boligen udnytter fra solcellerne. Hvis der tilknyttes et husstandsbatteri og evt. en elbil, så vil du være i stand til at gemme elektriciteten til fx om aftenen, hvor dine solceller ikke producerer strøm og det vil forkorte tilbagebetalingsperioden markant.

Hvad koster et batteri? Og kan det betale sig at koble det på anlægget?

Et batteri stiger i pris i takt med størrelsen. Man skal forvente, at batterier koster fra 40.000 kr. til 115.000 kr. alt efter hvor stort et batteri, som man ønsker sig (5,1 kWh til 22,1 kWh.) Oftest sælges batteriet med i en pakkepris, således der gives en samlet rabat.

Få et tilbud på et solcelleanlæg

Du skal have en pris, du kan stole på. Vores løsninger er skræddersyet til dig og bliver dimensioneret ud fra dit behov, din boligs specifikationer og ikke mindst dine fremtidsplaner.

Skriv dig op til at blive kontaktet af vores eksperter og få vejledning til den helt rigtige energiløsning. Du kan også ringe til vores solcellespecialister på 70292044.

Winaico WST-MGX-P1 GEMINI FULL BLACK

Med Winaico WST-MGX-P1 GEMINI FULL BLACK solceller får du en gennemtestet solcelle, der er godkendt med de ypperste certificeringer og anerkendt med adskillige internationale priser for sin konstante produktinnovation. Senest prisen for årets ‘Top Brand’ i 2022 fra det internationalt anerkendte institut EUPD i Tyskland.

Maksimal produktion med minimalt tab
Winaico solceller er designet med den nyeste half cell-teknologi, der har dokumenteret effekt på strømproduktionen. Solcellepanelets særlige opdeling reducerer effekttabet under energiproduktionen og sikrer dermed, at du får maksimal produktion med minimalt tab.

En af markedets mest højeffektive solcellepaneler
Reduktion af effekttab og brugen af PERC-teknologi sikrer, at Winaicos solcellemoduler kan garantere en af markedets højeste effekter. De leveres med en garanteret effektivitet på op til 20,93 procent.

Garanteret høj ydeevne efter 25 år
Winaico solceller hører til markedets mest gennemtestede, så du er sikret en garanteret ydeevne på op til 85% efter 25 års brug.

Fuld pålidelighed med 25 års produktgaranti
Winaicos solceller er ikke blot markedets mest gennemtestede og hæderkronet med internationale priser for sin høje effektivitet. Der medfølger også en 25 års produktgaranti, hvis netop dine solceller skulle vige fra normen.

Driftsspecifikationer – WINAICO WST-MGX-P1 Full Black | WINAICO WST-MGX-P1 serierne
Driftstemperatur: –40°C til +85°C | –40°C to +85°C
Maksimal systemspænding: 1500V | 1500V
Maksimal sikring: 25A | 25A
Maksimal designbelastning: 3600 Pa/1600 Pa | 3600 Pa/1600 Pa
Maksimal testbelastning: 5400 Pa/2400 Pa | 5400 Pa/2400 Pa
Nominel moduldriftstemperatur (NMOT): 43.85 ± 3°C | 43.85 ± 3°C
Temperaturkoefficient på PMAX: –0.35%/°C | –0.35%/°C
Temperaturkoefficient på VOC: –0.28%/°C | –0.28%/°C
Temperaturkoefficient på ISC: 0.04%/°C | 0.04%/°C

Elektriske specifikationer (STC-testet) – WINAICO WST-MGX-P1 Full Black | WINAICO WST-MGX-P1 serierne
Nominel ydeevne: 400Wp | 410Wp
Spænding ved maksimal ydeevne: 31.06V | 31.30V
Strøm ved maksimal ydeevne: 12.88A | 13.10A
Åben kredsløbsspænding: 37.29V | 37.32V
Kortslutningsstrøm: 13.69A | 13.93A
Moduleffektivitet: 20.42% | 20.93%

Mekaniske specifikationer – Ens for hele serien
Celler: Monokrystalinske silikoneceller
Antal celler: 6 strenge á 18 celler
Mål: 1726 x 1135 x 35 mm
Vægt: 21,5 kg
Glastykkelse: 3,2 mm
Ramme: Sort anodiseret aluminium
Samledåse: IP68
Samleledstype: QC4.10 IP68 (kompatibel med MC4)

BYD BATTERY-BOX

BYD Battery Box høster international ros fra brugere verden over. Det er tillige kåret som årets batteri i kategorien ‘lagring’ af markedets mest internationalt anerkendte institut, EUPD. BYD har her vundet Top Brand-titlen hvert år siden 2020, men skiller sig dog også ud for adskillige andre fordele:

-Høj effektivitet
-Lang batterilevetid
-Fleksible systemer
-Maksimal sikkerhed
-Stor miljøvenlighed
-Ekstra robust design

BYD Batterier kommer i forskellige opbyggelige moduler indenfor to forskellige batteriserier. Det giver total fleksibilitet og skaber maksimale muligheder for kundetilpassede løsninger.

Maksimal effektivitet og forlænget levetid
BYD Battery Box leverer ikke kun optimal lagring af din hjemmeproducerede solenergi, den særlige batteriopbygning sikrer derudover en ekstra lang levetid.

Skalérbare systemer for fuld fleksibilitet
BYD Batterier kommer i skalerbare moduler, så vi til enhver tid kan finde den løsning, der passer bedst til dit hjem og din solcelle-opsætning.

Sikker og miljøvenlig batteriteknologi til hjemmet
BYD batterier er skabt uden tungmetaller og tilbyder derfor en af markedets mest miljøvenlige løsninger. Med de højeste sikkerhedscertificeringer får du samtidig et batteri, der er skræddersyet og gennemtestet for sikker drift i hjemmet.

Særligt egnet til det nordiske klima
BYD battery box er skabt med en særlig lithium-jernfosfat teknologi (LiFePO-teknologi), der gør batteriet ekstra ydelsesstærkt, men også ekstra hærdet og robust i strengere klimaer.

Specifikationer for HVS-serien:
Batterimodeller: HVS 5.1, HVS 7.7 og HVS 10.2
Batteriteknologi: Koboltfri lithium jernfosfat
Moduler: fra 2 til 4 moduler
Kapacitet pr. batteri: fra 5,1 kWh til 10,24 kWh (kan opskaleres til 30,72 kWh ved tilslutning af op til 3 identiske batterier fra samme serie)
Maksimalt output: 25A
Nominel spænding: fra 204,8V til 409,6V
Driftspænding: fra 160~240V til 320~480V
Mål: fra 762 x 585 x 298 mm til 1228 x 585 x 298 mm
Vægt: fra 91 kg til 167 kg
Driftstemperatur: -10 grader til +50 grader
Kommunikation: CAN/RS485
Certificering: VDE2510-50 / IEC62619 / CEC / CE / UN38.3
Garanti: 10 år

Specifikationer for HVM-serien:
Batterimodeller: HVM 11, HVM 13.8, HVM 16.6, HVM 19.3 og HVM 22.1
Battericelle-teknologi: Koboltfri lithium jernfosfat
Moduler: fra 4 til 8 moduler
Kapacitet pr. batteri: 11,04 kWh til 22,8 kWh (kan opskaleres til 66,24 kWh ved tilslutning af op til 3 identiske batterier fra samme serie)
Maksimalt output: 50A
Nominel spænding: fra 204,8V til 409,6V
Driftspænding: fra 160~236V til 320~472V
Mål: fra 1228 x 585 x 298 mm til 2160 x 585 x 298 mm
Vægt: fra 167 kg til 319 kg
Driftstemperatur: -10 grader til +50 grader
Kommunikation: CAN/RS485
Certificering: VDE2510-50 / IEC62619 / CEC / CE / UN38.3
Garanti: 10 år

Fronius Symo Gen24 Plus inverteren

Fronius er en af markedets mest anerkendte producenter, der siden 1945 har markeret sig med revolutionerende innovation indenfor batteriladning, svejseteknik og senere solenergi. Fronius producerede den første inverter til solceller tilbage i 1995 og betragtes i dag som pionerer indenfor området.

Garanti for sikker drift i dit solcelle-system
Samtlige af Fronius invertere har flere indbyggede sikkerhedsfunktioner, som sørger for, at din produktion af solenergi foregår let og ukompliceret. En af dem er det integrerede nedkølingssystem, der aktiveres så snart systemet løber en risiko for at overophede. Derudover kan inverteren i nødstilfælde afkoble systemet fra elnettet, hvis det er nødvendigt.

Længere levetid
Som resultat af det intelligente nedkølingssystem belastes Fronius’ invertere ikke i samme grad som andre invertere på markedet. Det har den direkte effekt, at Fronius invertere har en længere levetid end mange af sine konkurrenter på markedet.

Unik sikkerhedsløsning med nødstrøm
Med Fronius’ invertere får du også mulighed for at vælge en inverter med en unik nødstrømsløsning. De færreste invertere på markedet leverer en backup-løsning i tilfælde af strømsvigt, men det gør Fronius. På den måde sikres du kontinuerlig strøm, selv når elnettet i perioder skulle svigte kortvarigt

Energiklasser: | 6,0kW | 8,0kW | 10kW |
Maksimal DC-effekt: 6|
DC-indgangsspænding: 80V-1000V
MPP-spændingsområde: 80V-800V
MPP-indgange/Strenge pr. MPP-indgang: 2/1
Maksimal indgangsstrøm pr. MPP-indgang: 25A/12,5A
AC-effekt Pn / Smax: 6000W/6000VA | 8000W /8000VA | 10000W/10000VA |
Maksimal AC-udgangsstrøm: 16,4A
Virkningsgrad ηmax / ηEU: 98,1%/97,1%
Bredde/højde/dybde (mm): 527/594/166
Vægt: 25-27 kg
Produktgaranti: 5 år med mulighed for op til 15 år

Hent datablad her

Kostal Plenticore Plus inverteren

Vi fører Kostals mest alsidige og mest prisvindende inverter på markedet. Kostal Plenticore Plus. Der kan vælges mellem fire energiklasser, som spænder mellem 5,5kW, 7,0kW, 8,5kW og 10kW. Valg af inverter-model afhænger af din husstand og solcelle-opsætning, som vi naturligvis vil rådgive dig om.

Prisbelønnet effektivitet
Kostal Plenticore Plus-inverteret har igennem i flere år høstet adskillige priser for sin effektivitet i optimering og lagring af energi. blandet andet top SPI-klassificeringer i alle nomineringer ved den internationalt anerkendte Stromspeicher Inspektion i Tyskland.

Intelligent skyggeadministration sørger for maksimalt udbytte
Kostals tre-fasede invertere har en indbygget skyggeadministration, der sørger for at dine solceller altid præsterer optimal ydeevne. Kaster et træ en tilfældig skygge over solcelleanlægget, vil inverteren tilpasse modulerne, så de alligevel yder optimalt.

Alsidig og brugervenlig inverter
Med sin lette tilgængelighed, nemme vedligeholdelse og store brugervenlighed er det et sikkert inverter-valg for en enhver husstands solcelle-opsætning, store som små.

Energiklasser: | 6,0kW | 8,0kW | 10kW |
Maksimal DC-effekt: 6|
Maksimal DC-indgangsspænding: 80V-1000V
MPP-spændingsområde: 80V-800V
MPP-indgange/Strenge pr. MPP-indgang: 2/1
Maksimal indgangsstrøm pr. MPP-indgang: 25A/12,5A
AC-effekt Pn / Smax: 6000W/6000VA | 8000W /8000VA | 10000W/10000VA |
Maksimal AC-udgangsstrøm: 16,4A
Virkningsgrad ηmax / ηEU: 98,1%/97,1%
Produktgaranti: 5 år med mulighed for op til 15 år
Kan installeres indendørs og undendørs
Dimensionerne er 52,7 x 59,4 x 16,6 cm (BxHxD)
Vægt: 25-27 kg
Omgivelsestemperatur mellem -25°C til +60°C

Hent datablad her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121