Få overblik over dit varmeforbrug

Watts har lige nu samarbejde med Aalborg Forsyning. Der vil blive koblet flere selskaber på i den kommende tid.

Watts giver dig overblik

I appen Watts – energiassistent kan du følge med i dit varme- og elforbrug og blive klogere på dine forbrugsmønstre.

Det er særlig smart, hvis du er fjernvarmekunde hos vores samarbejdspartner Aalborg Forsyning, fordi Watts så kan få adgang til din varmemåler.
Der vil blive koblet mange flere selskaber på denne service i den kommende tid.

Se dit varmeforbrug

Watts giver et let forbrugsoverblik på mobilen – helt ned til den enkelte time. Du kan se præcis, hvornår du bruger mest varme, tjekke dit forventede fjernvarme­forbrug og opdage, hvis dit forbrug pludselig ændrer sig.

Watts gør det nemt selv at følge, hvordan hverdagens vaner og forbrugsmønstre påvirker fjernvarmeforbruget og se, hvordan små ændringer kan gøre en forskel – både for pengepungen og for vores miljø.

Få besked

Watts har en helt særlig service til dig, der gerne vil undgå, at dit forbrug af fjernvarme er steget uden du er klar over det – og uden du behøver, at aflæse din varmemåler i tide og utide.

Hvis du har oprettet dig på Watts og tilføjet notifikationer, så vil Watts sende dig en besked, hvis dit varmeforbrug overstiger den grænseværdi, som du har sat.

Du kan vælge, at få besked lige så snart du bruger bare 1% mere end forventet, men du kan også sætte grænsen lidt højere. Det er helt op til dig.

Hvordan beregnes budgettet i Watts?

Dit budget i Watts kaldes også for dit forventede forbrug og er det tal, der er angivet i kroner eller kWh under overskriften ”Aktuelt forbrug”. Disse tal udregnes hvert kvartal, så du kan få et overblik over dit forbrug og dermed undgå kedelige overraskelser.
Beregningerne af budgettet er baseret på vejrpåvirkninger, dit aktuelle forbrug i månederne op til kvartalet, og dit forbrug i samme periode sidste år. Budgettet ”låses fast” og ændrer sig ikke i løbet af kvartalet. Budgettet i Watts skal derfor forstås som dit forventede faktiske forbrug, og hænger ikke direkte sammen med din regning.
Læs mere

Grøn

Er boblen i appen grøn, betyder det, at dit forbrug ser ud til at blive lavt i forhold til budgettet for dette kvartal.

Gul

Den gule boble på forsiden af appen viser, at dit forbrug ser ud til at blive mellem 0 – 30% over forventet budget for dette kvartal.

Rød

Hvis dit forbrug ser ud til at blive mere end 30% over forventet, så skifter appen til rød. Og så kunne det tyde på, at du bør kigge dit energiforbrug efter i sømmene.

Download Watts

De 4 simple steps er vejen til en federe og mere spændende hverdag med el, vand og varme.

Du skal blot oprette en bruger, tilmelde din bolig – og så er du klar til et nemmere overblik over dit energiforbrug.

1

Download Watts
Download Watts nemt og enkelt

2

Opret bruger
Opret dig med navn og email

3

Opret bolig
Tilføj din boliginformation

4

Kom i gang
Få et nemmere overblik i din hverdag!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121