Reducer dine årlige eludgifter med op til 70 %

Solceller er fremtidens energikilde, en god og nem måde at spare på elregningen og reducere dit CO2-fodaftryk ved at producere din egen 100% rene energi, og du kan sælge den overskydende strøm tilbage til elnettet.

Selvforsyning med højeffektive solpaneler

Vedvarende energi
Blandt alle fordelene ved solpaneler er det vigtigste, at solenergi er en vedvarende energikilde. Vi kan ikke løbe tør for solenergi, i modsætning til nogle af de andre energikilder. Med solceller opstår der næsten ingen forurening – Dog kan en smule forurening ikke undgås i produktion og transport af solceller. Dette er dog minimalt, i forhold til hvis man får sin energi andre steder fra.

Producér din egen gratis energi
Med solceller gør du dit hjem selvforsynende. Det skaber øjeblikkelige besparelser og øget uafhængighed. Når prisen på energimarkedet er høj, sparer du penge ved at producere din egen strøm.

Sælg din overskudsstrøm
Producerer du for meget solenergi, kan du tjene penge på at sælge den overskydende strøm tilbage til elnettet. Med de høje elpriser er salgsprisen for overskudsstrømmen til elnettet nemlig også er gået op.

Gør hjemmet klar til fremtiden
Med en investering i et solcelleanlæg fremtidssikrer du dit hjem via maksimal selvforsyning og mindst muligt CO2-aftryk. Det vil give et stabilt og sikkert afkast og øge markedsværdien af dit hjem.

Gennemtestet med lang produktgaranti
Priser på solcelleanlæg er selvsagt vigtig, men det er ligeså vigtigt at kunne vide sig sikker på, at solcellerne producerer som de skal – også over tid. Kvaliteten, bestemmes af produktionen samt de materialer, som er anvendt. Hvis der spares for at skabe en billigere solcelle, vil solcellens kvalitet også være derefter. Garantier stilles af producenter og ikke forhandlere, derfor tilbyder Watts kun de bedste solceller på markedet.

En producent der sætter ny teknologisk standard
Det er derfor ikke nogen tilfældighed at vi har valgt Winiaco som leverandør af solcellerpaneler. Winaico, er ikke blot en af markedets ældste, men også en af solcellebranchens flagskibe, der hele tiden skubber grænsen for hvor innovativ, intelligent og bæredygtig en privat husstands solcelleproduktion kan blive.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning
Watts rådgiver dig ikke blot til det bedste og mest optimale valg af produkter. Vi sørger også for, at din husstand suppleres med det ideelle solcellepanel, så din energiløsning præsterer maksimalt både økonomisk såvel som bæredygtigt.

Solpaneler er velegnede til dit hjem, hvis:

– Du bor i et privat hus, et parcelhus eller et rækkehus.

– Der er nok ledig plads på taget, og det er ikke skjult af høje træer. Alternativt kan du installere panelerne på jorden.

– Din boligs elinstallationer er sikre, dit tag er stærkt og har ikke brug for renovering i den nærmeste fremtid.

– Dit bolig er ikke er fredet, opført på kulturarvslisten som et arkitektonisk eller et kulturelt monument.

Winaico WST-MGX-P1 GEMINI FULL BLACK

Med Winaico WST-MGX-P1 GEMINI FULL BLACK solceller får du et gennemtestet anlæg, der er godkendt med de ypperste certificeringer og anerkendt med adskillige internationale priser for sin konstante produktinnovation. Senest prisen for årets ‘Top Brand’ i 2022 fra det internationalt anerkendte institut EUPD i Tyskland.

Winaico skiller sig ud fra mængden med sit flotte design, hvor de brede sølvledere er sorte, og solcellen derfor fremstår med et elegant udtryk. En perfekt balance mellem funktionalitet og design.

Maksimal produktion med minimalt tab
Winaico solcellepanel er designet med den nyeste half cell-teknologi, der har dokumenteret effekt på strømproduktionen. Solcellepanelets særlige opdeling reducerer effekttabet under energiproduktionen og sikrer dermed, at du får maksimal produktion med minimalt tab. Du får dermed glæde af strøm, som ellers ville være gået til spilde i produktionen.

En af markedets mest højeffektive solcellepaneler
Reduktion af effekttab og brugen af PERC-teknologi sikrer, at Winaicos solcellemoduler kan garantere en af markedets højeste effekter. De leveres med en garanteret effektivitet på op til 20,93 procent.

Garanteret høj ydeevne efter 25 år
Winaico solceller hører til markedets mest gennemtestede solcelleanlæg. Winaico sørger ikke blot for at teste sine paneler efter alle internationale standarder. Alle solcellepaneler er yderligere eftertestet til grænsen, og over grænsen, for at der kan leveres et produkt, der på forhånd kan sikre dig en garanteret ydeevne på op til 85% efter 25 års brug.

Fuld pålidelighed med 25 års produktgaranti
Winaicos solceller er ikke blot markedets mest gennemtestede og hæderkronet med internationale priser for sin høje effektivitet. Der medfølger også en 25 års produktgaranti, hvis netop dine solceller skulle vige fra normen.

 • Driftsspecifikationer – WINAICO WST-MGX-P1
 • Full Black | WINAICO WST-MGX-P1 serierne
 • Driftstemperatur: –40°C til +85°C | –40°C to +85°C
 • Maksimal systemspænding: 1500V | 1500V
 • Maksimal sikring: 25A | 25A
 • Maksimal designbelastning: 3600 Pa/1600 Pa | 3600 Pa/1600 Pa
 • Maksimal testbelastning: 5400 Pa/2400 Pa | 5400 Pa/2400 Pa
 • Nominel moduldriftstemperatur (NMOT): 43.85 ± 3°C | 43.85 ± 3°C
 • Temperaturkoefficient på PMAX: –0.35%/°C | –0.35%/°C
 • Temperaturkoefficient på VOC: –0.28%/°C | –0.28%/°C
 • Temperaturkoefficient på ISC: 0.04%/°C | 0.04%/°C
 • Certificeringer:IEC 61215-1:2016, IEC 61215-2:2016, IEC 61730-1:2016, IEC 61730-2:2016

Garanteret høj ydeevne

Winaicos solpaneler testes tre gange over international standard for at sikre, at produktet kan levere den garanterede levetid og holdbarhed. I grafen nedenfor ses solpanelets ydeevne henover en 25 års brugsperiode. Der garanteres en ydeevne på over 85% efter 25 års brug.

Fra ide til smart energiløsning

Vejledning og tilbud
Ud fra dine ønsker og behov vejleder vi dig til den helt rigtige energiløsning, der specifikt vil dække netop din husstands strømforbrug.

Teknikerbesøg
Vores tekniker besøger dig og kontrollerer, at den valgte løsning er den mest velegnede til dit hjem. Han gennemgår hele processen samt alle detaljer og udarbejder en kontrakt.

Køb og montering
Vi aftaler et passende tidspunkt med dig for installationen, hvorefter din energiløsning vil blive monteret af vores erfarne installatører inden for få dage.

Smart energiløsning
Nyd lavere elregninger, og få overblikket over dine solpanelers miljøvenlige elproduktion via din smartphone. Du kan altid skrive til os i tilfælde af spørgsmål, fejl eller vedligeholdelse.

Kundetilpasset løsning og professionel montering

Ingen hjem er ens og enhver husstand har forskelligt behov. Derfor kan vi både tilbyde standard-løsninger såvel som kundetilpassede opsætninger af vores energiløsning, så de passer til dit hjem og dine behov.

Vi leverer fuld installation af dine solceller og dit husstandsbatteri samt Watts Home Energy, og vi opsætter systemet i dit hjem, så du er klar til at blive selvforsynende med det samme. Kontakt os allerede i dag for rådgivning om mulig opsætning af Watts Home Energy i din husstand.

Installationen inkluderer altid:

– Installation udført af specialiserede montører
– Opsætning af solceller, batteri og Watts Home Energy
– Gennemgang af Watts Home Energy app til styresystem og overvågning
– Service og garanti

Kundetilpasset løsning og professionel montering

Ingen hjem er ens og enhver husstand har forskelligt behov. Derfor kan vi både tilbyde standard-løsninger såvel som kundetilpassede opsætninger af vores energiløsning, så de passer til dit hjem og dine behov.

Vi leverer fuld installation af dine solceller og dit husstandsbatteri samt Watts Home Energy, og vi opsætter systemet i dit hjem, så du er klar til at blive selvforsynende med det samme. Kontakt os allerede i dag for rådgivning om mulig opsætning af Watts Home Energy i din husstand.

Installationen inkluderer altid:

 • – Installation udført af specialiserede montører
 • – Opsætning af solceller, batteri og Watts Home Energy
 • – Gennemgang af Watts Home Energy app til styresystem og overvågning
 • – Service og garanti

Hold dig opdateret med Watts nyhedsbrev

Vil du have et ekstra forspring på nyheder om bæredygtighed og grønne energiløsninger til hjemmet? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev. Vi udkommer 5-6 gange om året i din indbakke.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121