Watts er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet


Vi er født digitale

Vi er født digitale, og vi deltager aktivt i kampen mod klimaforandringerne ved at skabe teknologiske løsninger, der giver øget bevidsthed om menneskers energiforbrug, ændrer vaner og sikrer en grønnere fremtid. Vi ved, at ingen kan gøre alt alene, og derfor sigter vi altid mod samarbejde, partnerskaber og fælles indsatser, hvor det er muligt.

En vindmølle er en af de bæredygtige og vedvarende energiformer som Watts benytter sig af

Hvad tilbyder Watts?

Vi udvikler teknologiske løsninger, værktøjer og produkter til alle, der ønsker at deltage aktivt i kampen for klimaet, og vi indtænker grønne og klimagenoprettende tiltag som en del af vores forretning. Watts er først og fremmest en energiassistent i form af en smartphone-app, som giver dig et overblik over dit elforbrug. Det lyder måske lidt tørt, men det er det faktisk ikke.

Vores løfte til verden

Watts lover at hjælpe sine kunder med personlig grøn omstilling, så den enkelte på den måde selv kan bidrage aktivt i klimakampen. Vi lover at være ægte og troværdige, at tale sandt i alle henseender, og altid at arbejde for at bekæmpe verdens klimaforandringer.

Vi lover at indgå partnerskaber og dyrke fællesskaber ud fra en fast overbevisning om, at ingen kan redde verden alene. 

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt. Og sammen kan vi gøre en forskel.

Hvilke problemer løser Watts?

Watts hjælper sine kunder med at tænke klimavenligt og med kun at bruge den energi, der er nødvendig ud fra devisen: ”Den grønneste energi er, den du ikke bruger”. Gennem udvikling og inddragelse af nye teknologier bidrager vi til lavere energiforbrug, bedre udnyttelse af naturens ressourcer og mindre udledning af drivhusgasser.

Watts arbejder med klimagenopretning og fremme af biodiversitet gennem egne projekter og udvalgte samarbejder.

Over 500.000 downloads

Vores app er resultatet af 6 års intensivt udviklingsarbejde i vores lille team af ildsjæle. Derfor er vi også slemt stolte af, at den allerede er blevet downloadet mere end 500.000 gange.

Hvem står bag Watts?

Watts A/S er en virksomhed, som er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet. Vi er et selvstændigt selskab i energikoncernen Andel (tidligere SEAS-NVE), som er en andelsejet energi- og fibernetkoncern og den største aktør på det danske energimarked. Som forbruger giver det dig en sikkerhed, og som virksomhed giver det os mulighed for at udvikle produkter og løsninger på højeste niveau med fokus på personlig grøn omstilling.
Bestyrelsen i Watts

Firmaer der

samarbejder

med os

Få nyheder fra Watts

Det er nemt. Du tilmelder din email, så sender vi nyheder ca. 5 til 6 gange i løbet af året.
Vi vil skrive om, hvad vi arbejder med i Watts og nyheder indenfor energiløsninger til hjemmet.

Skriv dig op


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121