Watts er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet

Sammen kan vi gøre en forskel

Der er ingen, der kan gøre alt. Men alle kan gøre lidt. Og sammen kan vi gøre rigtig meget, når det handler om at spare på energien. Hvis du er optaget af klimaet og gerne vil yde dit lille bidrag i forhold til at spare på ressourcerne og tænke grønt, så kan Watts hjælpe dig. Det er både let og faktisk også en lille smule sjovt.

Hvad er Watts?

Watts er først og fremmest en energiassistent i form af en smartphone-app, som giver dig et overblik over dit forbrug. Det lyder måske lidt tørt, men det er det faktisk ikke.
Du kan fx se, hvornår den strøm du bruger er grønnest. Og du kan holde øje med dit forbrug dag for dag. Alt sammen på en intuitiv måde, som gør det lidt sjovere at spare på energien.

Hent appen og kom i gang allerede i dag!

El, vand og varme ét sted

Vores energiassistent hjælper dig ikke kun med dit elforbrug. Du kan også koble fx dit varme- og vandforbrug på assistenten, så du får et samlet overblik og helt styr på budgettet.

100.000 glade brugere

Vores app er resultatet af 5 års intensivt udviklingsarbejde i vores lille team af ildsjæle. Derfor er vi også slemt stolte af, at den allerede anvendes af mere end 100.000 glade brugere.

Det stopper ikke her

Hos Watts er vi i fuld gang med at udvikle flere nye services og produkter, som kan bidrage til den grønne omstilling. Vi glæder os til at vise dig mere og lover, at det bliver godt.

Vision og mission

Hos Watts ønsker vi at give alle danskere et personligt, samlet og intelligent overblik over forbruget i hjemmet – både i forhold til el, vand og varme.

Dette gør vi gennem udvikling af verdens førende cloud-baserede analytiske motor til energioptimering ved hjælp af deep learning og adaptive machine learning. Denne motor gør os i stand til at forstå forbrugs- og adfærdsmønstre, identificere eventuelle afvigelser og skabe modeller, som meget præcist kan forudsige fremtidige tendenser og begivenheder.

Med udgangspunkt i ekspertviden i forhold til energirådgivning og komplekse simuleringsmodeller kan vi give danske forbrugere de bedste personlige råd til at optimere både energiadfærd og bygningsydeevne.
Watts skaber dit personlige og intelligente energioverblik, som du altid kan have med i lommen

Hvem står bag Watts?

Watts A/S er en virksomhed, som er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet. Vi er et selvstændigt selskab i energikoncernen Andel (tidligere SEAS-NVE), som er en andelsejet energi- og fibernetkoncern og den største aktør på det danske energimarked. Som forbruger giver det dig en sikkerhed, og som virksomhed giver det os mulighed for at udvikle produkter og løsninger på højeste niveau med fokus på personlig grøn omstilling

Kom i kontakt med os

Du kan altid kontakte os direkte fra appen, hvor du under menu ´Skriv til os` kan skrive til os 24/7.

Du kan finde svar på en hel del spørgsmål her

Vi kan også kontaktes på support@watts.dk