Novafos vandkunder kan nu bruge Watts Energiassistent

Nu kan alle Novafos kunder med fjernaflæst vandmåler følge deres vandforbrug via Watts Energiassistent. Over 22.000 novafos-kunder har allerede tilknyttet deres vandmåler til app’en og tilmeldingerne strømmer fortsat ind.

Dato 27.09.22

33 procent af Novafos-kunder bruger Watts

Siden juni har det været muligt for Novafos-kunder at tilknytte Watts Energiassistent til deres vandmåler – og det har været et yderst populært tilbud. Over 22.000 kunder har nu tilmeldt sig, og dermed bruger altså hele 33 procent af Novafos’ kunder i dag app’en til at holde styr på deres vandforbrug.

Hos Watts er vi blæst bagover af den positive modtagelse, og hos Novafos er de ligeledes begejstrede for, at deres kunder nu har denne unikke mulighed. 

For Novafos betyder det meget, at vi kan tilbyde vores kunder en ny og bedre service. De kan nu meget nemt se og følge med i deres forbrug – helt ned på timebasis”, fortæller projektleder hos Novafos, Mette Fogtmann. 

Partner Development Manager hos Watts, Jon Jagd Christensen, er overvældet over den store interesse, der er blevet vist af Novafos’ kunder.

Jeg er meget positivt overrasket over antallet og hastigheden af tilmeldingerne. Vi har aldrig oplevet, at modtage så mange tilmeldinger fra vandkunder på så kort tid. Jeg er rigtig glad over, at så mange Novafos-kunder nu får muligheden for at få indsigt i deres vand-forbrugsmønstre. Vi ved at det har en effekt på forbruget”, fortæller han.

 

Mindsker forbrug og forebygger vandskader

Med Watts Energiassistent tilknyttet din vandmåler, kan du nemt og enkelt få det fulde overblik over dit vandforbrug. En indsigt, der gør det langt lettere at spare overflødigt vandforbrug væk, til gavn for både klima og vandregning.

App’en giver dig også mulighed for at oprette notifikationer, der for eksempel sender besked, hvis du overskrider dit budget – og dermed gør det endnu lettere at styre forbruget. Og herudover har app’en faktisk også vist sig som et brugbart værktøj til at opdage utilsigtet vandforbrug og vandskader.

Det er jo først, når du får overblik over dit forbrug, at du opdager det vandforbrug, der slet ikke burde være der. For eksempel forbrug om natten, eller når du ikke er hjemme. Overblikket, som app’en giver, gør at du kan spotte det utilsigtede vandforbrug og finde frem til en eventuel lækage, før en vandskade bliver for stor”, påpeger Jon.

Også denne fordel ved app’en er de hos Novafos glade for at kunne tilbyde kunderne. 

App’en giver vores kunder mulighed for at se, om de har en utæthed på et skjult vandrør eller måske et toilet, der løber. Og samtidig kan de let se i appen, om de er over eller under budget i forhold til deres tidligere forbrug, så de kan være mere opmærksomme, hvis der er behov for det”, fortæller Mette. 

Mulighederne for at spare på overflødigt vandforbrug samt stoppe utilsigtet vandforbrug er med Watts Energiassistent mangedoblet – hvilket jo er fantastisk for både klima, husejere, vandselskaber, forsikringsselskaber og mange andre”, tilføjer Jon.

 

Stor interesse for at reducere forbruget

Mange af de brugere, der nu har tilknyttet deres vandmåler til Watts Energiassistent, brugte allerede app’en til deres elforbrug. Og mange af de helt nytilkomne brugere har ligeledes valgt at tilføje deres elmåler til app’en.

Dermed bruger hele 5.500 Novafos-kunder nu Watts Energiassistent til at holde overblik over både vand- og el-forbrug. Et udtryk for den kæmpe interesse, der er generelt er lige nu for at få styr på energiforbruget.

Watts Energiassistent har således for nyligt rundet 500.000 downloads og er en af de mest populære apps i Danmark.

Vores øgede bevidsthed om klima og ressourcer, koblet med det fuldstændig forandrede energimarked, har medført, at forbrugerne desperat ser sig om efter viden og indsigt. Vi ved ofte ikke, hvad vi ender med at skulle betale for el, vand og varme. Så det eneste, vi kan gøre er at blive bevidste om vores energiforbrug og se på, hvor vi kan spare”, fortæller Jon.

 

Vi vil hjælpe flere vandkunder

Den store interesse fra Novafos’ kunder har bekræftet os i, at der er enorm efterspørgsel efter redskaber, der kan give indsigt i husstandens vandforbrug. Og derfor arbejder Watts nu på at nå ud til endnu flere vandkunder.

Vi arbejder netop nu sammen med en række danske leverandører af vandmålere om at kunne tilbyde vores service til mange flere af landets vandkunder – også hos de mindre vandselskaber”, fortæller Jon Jagd Christensen.

Samtidigt optimerer vi app’ens evne til at detektere brud og lækager. Vi arbejder herudover på at gøre det muligt at oprette egne alarmer og grænseværdier – så app’en bliver et endnu mere effektivt og brugervenligt redskab til at reducere vandforbruget.

Læs om, hvordan du kan skifte elselskab til Watts.

Følg os på de sociale medier


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121