Få LED-julelys i øjnene

Med Watts kan du holde øje med, hvor meget strøm dine LED-julelyskæder bruger, og vi anbefaler, at du kobler dem med en smartstyring, så du kun bruger den energi, der er nødvendig for at holde julestemningen i gang.

Dato 24.11.2021

Få LED-julelys i øjnene hele året rundt

Livslykken er måske ikke sikret permanent ved blot at udskifte samtlige pærer i hjemmet med LED-pærer, men både klimaet og pengepungen vil være dig taknemmelig, for der er op til ganske store besparelser at hente. Læs mere

Og nu hvor vi går en ekstra lys-krævende højtid i møde, er det måske mere aktuelt end nogensinde at indtænke LED-lys i de gamle juletraditioner. Selvom selve navnet ‘energibesparende julepynt’ måske kan få selv den mest godtroende julenisse til at løbe skrigende bort, så behøver man ikke gå på kompromis med de gamle traditioner.

LED-lyskæder med smartstyring skaber eksempelvis samme lys og varme, men på en meget mere intelligent og besparende måde. For julen varer jo som sagt længe, og koster mange penge. Og meget CO2….i Watts kan du altid lige tjekke under Strømzoner, hvordan strømmen bliver produceret lige nu, så ved du, om strømmen bliver produceret af vedvarende energikilder.

Følg os på de sociale medier


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121