Blive en del af Watts

Her hos os udvikler vi teknologiske løsninger, værktøjer og produkter til forbrugere, der ønsker at bidrage til en grønnere fremtid – og samtidigt spare på energien. Watts not to like?

Vil du være med til at udvikle Watts i fremtiden?

Ledige stillinger hos Watts:

Beklager, men lige på nuværende tidspunkt har vi ingen ledige stillinger i Watts.

Men måske er du interesseret i at se, hvilke stillinger der er ledige hos Andel.

Så kan du klikke her.

Vi udvikler fremtidens energiløsninger

Vi tør godt skille os ud fra mængden, og vi tør godt drømme om en bedre og mere bæredygtig verden, hvor klimavenlige tiltag sagtens kan gå hånd i hånd med prisbevidste løsninger. Og hvorfor tør vi det?

Det tør vi, fordi vi ikke slår os op på standardløsninger og lægger os i slipstrømmen af andre traditionelle værktøjer i branchen. Watts er båret frem af lidenskabelige ildsjæle (kald os bare nørder, hvis du vil), og vi har brugt år af vores fagekspertise på at teoretisere og udvikle innovative redskaber.

Hvem står bag Watts?

Watts A/S er en virksomhed, som er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet. Vi er et selvstændigt selskab i energikoncernen Andel (tidligere SEAS-NVE), som er en andelsejet energi- og fibernetkoncern og den største aktør på det danske energimarked. Som ansat giver det dig en sikkerhed, og som virksomhed giver det os mulighed for at udvikle produkter og løsninger på højeste niveau med fokus på personlig grøn omstilling.

Watts har naturligvis sin egen bestyrelse, som du kan læse lidt mere om her.

150.000 glade brugere

Vores app er resultatet af 5 års intensivt udviklingsarbejde i vores lille team af ildsjæle. Derfor er vi også slemt stolte af, at den allerede anvendes af mere end 150.000 glade brugere.

Læs mere om Watts

@Wattsdk