Digitale værktøjer skal bygge bro til en grønnere hverdag

Nyhed – 3. december 2021

Digitale værktøjer skal bygge bro til en grønnere hverdag

Vi har skabt en app, som skaber direkte transparens i den aktuelle danske strømproduktion og med særligt fokus på vedvarende energikilder. Håbet er, at denne transparens skal kunne føre til en øget motivation for at skabe aktive grønne tiltag hos de enkelte medlemmer.

Vi leverer ikke blot et timebaseret indblik i det danske elnets strømzoner, vi faciliterer meget snart også markedet med et uhørt minutiøst indblik i husstandens aktuelle energiforbrug via vores kommende Watts live kort (mere om det i næste nyhedsbrev).

Watts kigger også fremad og kan spå om dit forventede forbrug. Appen laver løbende beregninger og er en intelligent medspiller i dit aktuelle og kommende energiforbrug. Med en sådan makker vil du derfor hele tiden kunne foretage justeringer i forhold til de løbende budget-beregninger, således at du holder snor i forbruget, både klimamæssigt såvel som økonomisk. Måske især en vigtig medspiller at have med på holdet lige nu i disse energikrise-tider.

Man kan kort sagt sige, at vi på Watts arbejder hårdt på at udvikle redskaber, som med øget innovation og brugervenlighed, skal kunne fungere som en brobygning til en stadig mere bæredygtig verden indenfor energi.

Og alt imens det sker, vil vi også gøre alt for holde vores medlemmer opdaterede på nyheder, tiltag og gode råd, der hele tiden kan skubbe vores hverdag i den rette energi-, pris- og klimabevidste retning.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121