Grøn strøm

Grøn strøm kan være baseret på danske solceller og vindmøller.
Download Watts og følg dit strømforbrug.

Ét skridt ekstra: 

Vi planter træer

Hos Watts er vores strøm ikke blot grøn. Vi går endnu et skridt i vores kamp for en grønnere fremtid. Det er ikke noget, vi skal eller er pålagt på nogen måder. Det er noget, vi gør, fordi vi oprigtigt ønsker at gøre en forskel.  Vores målsætning er at gøre vores kunders strømforbrug 100% CO2-neutralt.

Denne målsætning realiserer vi ved at rejse skov på dansk jord. Helt lavpraktisk og uden fusk.

”Som strømkunde hos Watts
får du hverken gavekort eller æren af
at deltage i tvivlsomme konkurrencer.

I stedet får du dine helt egne
personlige CO2-støvsugere
i vores nye skov ved Svinninge.
Det synes vi giver meget mere mening.”

Per Madsen, Head of Digital, Watts A/S

Din garanti for at strømmen er grøn

Vores strøm ‘Watts Energy’ er certificeret klimavenlig og 100% baseret på vedvarende energi – i vores tilfælde danske vindmøller og solcelleanlæg.
Hos Watts er vi selvfølgelig med i den officielle bladordning for elleverandører.

Hvordan gør vi det rent praktisk?

I Odsherred tæt på Holbæk ligger der et 60.000 m2 stort stykke jord. Her rejser vi i samarbejde med Growing Trees Network Foundation og Holbæk Kommune, en skov som absorberer CO2. Så snart det første areal er beplantet, rykker vi videre til et nyt stykke land, hvor vi planter en ny skov – og sådan bliver vi ved.

Når vi er færdige med en skov, får den status af fredsskov, og skal drives bæredygtigt af lodsejeren i henhold til Skovloven. Derfor ved vi, at der vil blive passet ordentligt på den i fremtiden.

Læs mere

En vindmølle er en af de bæredygtige og vedvarende energiformer som Watts benytter sig af

Brug den mest grønne strøm

Med vores intelligente energiassistent kan du se, hvornår den strøm, der kommer ud af din stikkontakt er grønnest.

Du kan altså se, hvornår strømmen primært bliver produceret af vedvarende energiløsninger, og du kan tilrettelægge dit strømforbrug efter det. For eksempel kan du vaske dit tøj eller oplade din elbil, på tidspunkter, hvor strømmen kommer fra vindmøller.

Læs mere

En pris der er til at forstå

Watts Energy er grøn strøm til en variabel pris, der fastsættes time for time og følger markedsprisen.  Med vores energiassistent kan du hele tiden se den aktuelle pris, og du kan få hjælp til at bruge strømmen, når den er billigst – fx om natten, hvor efterspørgslen er mindre.

I virkeligheden er det altså dit forbrugsmønster og dine vaner, der gør den største forskel. Så den suverænt største besparelse får du ved at blive bevidst om dit strømforbrug. Og ved at spare på strømmen, gør du samtidig klimaet en tjeneste.

Læs mere om prisen på en kWh

Gennemsigtig pris

Din elpris er sammensat af mange forskellige poster, men vi har gjort det nemt for dig at se den aktuelle samlede pris pr. kWh.

Derudover får du en overskuelig regning hver måned, så slipper du for store forvirrende regnestykker. Regningen er beregnet ud fra dit forventede forbrug, så din aconto bliver så præcis som muligt. Du kan selvfølgelig finde alle dine regninger i appen.

Se mere

Få billig strøm om natten

Når du køber strøm hos os, så får du strøm der følger markedet, og priser der skifter hver time. Det har den store fordel, at du kan flytte dit elforbrug til tidspunkter, hvor strømmen er både grønnere og billigere. Prisen er ofte billigere om natten, fordi der er mindre belastning af elnettet på det tidspunkt. I Watts kan du undersøge din kilde til el – time for time i appen.

Hvis du bruger appen Watts, så kan du se priserne for de næste 24 timer.

Vestdanmark

kr./kWh

Østdanmark

kr./kWh

Reducér dit forbrug

Det er stadig et faktum, at den grønneste – og billigste – strøm er den, du ikke bruger!
Vores energiassistent giver dig et overblik over dit strømforbrug, du kan holde øje med udsving, og du bliver motiveret til at spare, hvor du kan.

Ved hjælp af den nyeste teknologi beregner energiassistenten hver måned, hvor meget strøm, du kommer til at bruge. Med farverne rød, gul og grøn kan du se, om du ligger over eller under budgettet.

Alarm ved højt forbrug

Du kan få besked, hvis dit forbrug pludselig begynder at stige. På den måde slipper du for hele tiden at holde øje med dit forbrug. Det gør din energiassistent helt automatisk for dig.

Se mere

Bestil grøn strøm fra Watts

Du kan bestille din klimavenlige strøm direkte i Watts appen.
PS:
Tryk på ´Watts Energy´, når du skal vælge måler.

1

Download app

2

Opret bruger

3

Indtast boliginfo

4

Vælg Watts Energy

Ofte stillede spørsmål

Hvad koster Watts Energy?

Prisen for Watts Energy er en variabel pris, der fastsættes pr. time. Priserne følger markedsprisen. Du kan se den aktuelle pris i appen, hvilket giver dig mulighed for at styre efter de billige timer.

Det koster 0 kr. at oprette sig, og vi har ingen bindingsperiode.
Hvis du har flere boliger, så kan du samle dem hos os og nøjes med at betale ét el-abonnement pr. måned.

Hvordan kan jeg bidrage til et bedre klima?

Ta styringen selv med Watts Energy. Vi giver dig teknologien til at reducere dit forbrug, samtidig med du gør noget godt for klimaet. Når du køber Watts Energy+, så får du ikke kun certificeret grøn strøm, vi planter også træer i Danmark, så dit energiforbrug bliver mere end 100% CO2 neutralt.

Hvorfor vælger Watts at være leverandør af god og grøn strøm?

Det gør vi, fordi vi er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet. Vi er født digitale, og vi vil deltage aktivt i kampen mod klimaforandringerne. Det gør vi ved at skabe teknologiske løsninger, der giver øget bevidsthed energiforbruget, ændrer vaner og sikrer en grønnere fremtid. For dig betyder det, at du med appen Watts kan holde meget nøje øje med dit energiforbrug samtidig med, at du kan købe god og grøn strøm direkte i appen. Så har en overblik over både forbrug og regninger i én og samme app.

Hvordan betaler jeg hos Watts Energy?

Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at betale for din strøm. Regningerne kommer en gang om måneden. Du kan vælge at tilknytte et betalingskort fx. Visa- eller dankort eller oprette en betalingsserviceaftale. Du kan til enhver tid ændre din betalingsform inden i appen.

Du betaler en måned aconto forud. Det betyder, at du ved hver afsluttet måned, får en opgørelse af forbruget den forgange måned, og om forbruget svarer til det, du har betalt aconto. Har du forbrugt mere eller mindre, overføres dette beløb til næste regning. 

Hvis jeg har reduceret elafgift, hvad gør jeg? 

Hvis du allerede har afgiftsnedsættelse hos du nuværende el-leverandør, og skifter til Watts Energy, så forsætter du med at have det hos os. Det overføres automatisk, når du skifter til os som el udbyder. 

Hvis du allerede er Watts Energy kunde, og ønsker at søge om reduceret elafgift, skal du skrive til os på support@watts.dk eller skrive til os inde i appen. 

Hvad gør jeg hvis jeg har solceller? 

Har du produktion/salg til nettet, er det ikke noget Watts Energy involveres i. Det afregner du direkte med den udbyder, der opkøber din overskudsproduktion. Hvis du har brug for en uddybning, så skriv til os på support@watts.dk eller direkte fra appen.

Hvilke fordele er der ved afregning time for time?

Du betaler det strømmen koster i den time, den bliver brugt. På den måde har du mulighed for at styre efter de billige timer på døgnet og måske bruge lidt mindre strøm i de dyre timer.

Det er ingen hemmelighed, at afregning time for time er indført i håb om, at elforbrugerne i Danmark vil begynde at flytte deres elforbrug, så det bliver tilpasse efter, hvornår der er mest vedvarende energi fra sol og vind i elnettet. På den måde kan vi alle sammen være med til at understøtte den grønne omstilling.

Du kan hele tiden se prisen i appen for de kommende timer.

Hvad gør jeg, hvis der er strømafbrydelse?

Watts står kun for selve strømmen, men ikke kablerne der leverer strømmen til din bolig, og derfor heller ikke strømafbrydelse. Det står dit lokale netselskab for, og det er altid bedst, at du tager direkte kontakt til dem, hvis du oplever en strømafbrydelse.

Inden du ringer, så er det en god idé, at tjekke om der kun er tale om strømsvigt i din bolig. Så tjek dit Hpfi relæ og tjek om det kører, som det skal. Det er også en god idé, lige at kigge, om dine naboer har strøm.

Klik her så kan du se om der er strømafbrydelse på din adresse. Du kan også finde telefonnummer til dit lokale netselskab.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal flytte?

Hvis du er ved at flytte, så kan du meget nemt tilmelde dig grøn strøm fra Watts eller bare tage Watts med til din nye bolig, så du kan følge dit energiforbrug.

På dashboardet trykker du hus ikonet øverst til højre/ Tilføj bolig. Derefter vælger du Watts Energy, og inden for 11 hverdage, så leverer vi strøm til din adresse. Hvis du blot vil følge dit forbrug, så vælger du knappen ´Andet selskab´.

Hvis du er i tvivl, så må du endelig skrive til os på support@watts.dk, vi sidder klar til at hjælpe dig.
Læs mere på denne side

Fordele ved at købe strøm hos Watts:

1) Fordelen ved at være elkunde hos Watts er, at du hele tiden kan se den aktuelle pris for din el. Det gør du på dashboardet, hvor timeprisen opdateres hver dag. Det betyder, at du har mulighed for at sigte efter de billigste timer på døgnet.
2) Det kan lade sig gøre, fordi hos os betaler du timepris. Den service er der ikke så mange andre, der tilbyder.
3) Derudover har du hele tiden et samlet overblik over dit faktiske forbrug, dit forventede forbrug og dine regninger lige ved hånden, fordi alle oplysninger er samlet i appen.

4) Det er også altid nemt lige at bladre tilbage i appen og sammenligne med tidligere årsforbrug eller tidligere måneders forbrug.

5) Med hensyn til afregning, så afregner vi for 1 måned ad gangen, så regningen ikke hober sig op over fx. 3 måneder, som flere elleverandører kører med.

6) Vi meget snart kommer på markedet med en løsning, der gør det muligt, at følge sit elforbrug i realtid. Det betyder, at Watts får data direkte fra din måler uden forsinkelse. I dag går det normalt et par dage, før data ligger tilgængelige.
7) Vi er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet, og derfor er vores strøm selvfølgelig grøn.

8) Hos Watts har vi ingen bindingsperiode

9) Tag 2 betal for 1. Du betaler kun ét abonnement, hvis du har tilmeldt flere boliger.

@Wattsdk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121