Følg med i forbruget, og spar på energien i sommerhuset

Ligegyldigt hvornår du opholder dig i dit sommerhus, kan det være en god idé at holde øje med forbruget – der er nemlig både penge og energi at spare.

Godt med solvarme og udskiftning af varme- og energikilder er nogle af de tiltag, du kan gøre for at holde udgifterne til el og varme nede i sommerhuset. Et andet tiltag er at holde øje med forbruget – både når du benytter sommerhuset, men også når du ikke gør. Ellers kan det blive en dyr fornøjelse:

”I efteråret var min familie og jeg en tur i vores sommerhus. Da vi kom hjem, kunne jeg via appen Watts se, at vores elforbrug var højere end normalt. Derfor tog jeg kontakt til naboen til vores sommerhus, der gik en tur rundt om huset og tjekkede, om der evt. skulle stå et vindue åbent, men det var ikke tilfældet”, fortæller Per Steen Nerenst og fortsætter:

”Først to måneder efter, da vi igen var i sommerhuset, fandt vi ud af, at vores datter havde tændt for radiatoren på det ene værelse, og at hun havde glemt at slukke for den igen. Det blev desværre en streg i regningen, og vi endte med at betale 2.000 kr. for miseren.

Derfor er jeg altid opmærksom, hvis Watts fortæller mig, at forbruget i sommerhuset er højere end normalt.

Caroline L. Møller, der er marketing manager hos Watts, supplerer: ”Uanset hvor du køber din strøm, kan du med energiassistenten Watts holde øje med energiforbruget i både hus og sommerhus – og er der behov for at koble flere brugere på appen, er det også muligt. På den måde kan du holde øje med forbruget i døgndrift, og hvor meget energi du forventer at bruge, så du nemt kan gribe ind, før det er for sent.”

Du kan vælge at få besked, lige så snart du bruger bare én procent mere energi end forventet, så  får du en notifikation, hver gang dit forbrug når grænsen. På den måde slipper du for at åbne appen hver dag og ikke mindst for at aflæse din elmåler i tide og utide.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121