Køb grøn strøm gennem Watts

Som noget nyt leverer Watts nu også strøm direkte til dig. Grøn strøm selvfølgelig. Med vores elprodukt Watts Energy får du en skarp pris pr. time på din strøm, som er baseret på vedvarende danske energikilder.

Du kan læse mere, oprette dig som Watts-kunde og bestille produktet direkte i appen

0
I oprettelse
39
Abonnement
Blad
Bladordning

En pris der er til at forstå

Watts Energy er grøn strøm til en variabel pris, der fastsættes time for time. Ganske enkelt. Watts Energy bærer 1 af mulige 2 blade i bladordningen for danske el-leverandører. Det betyder, at produktet er 100% baseret på vedvarende energi – helt konkret fra danske vindmøller og solcelleanlæg. Du får dog ikke leveret ren grøn strøm i dine stikkontakter – og det er der for øvrigt ingen i Danmark der gør – da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Læs mere om bladordningen

Overblik over forbrug

Watts viser hele tiden dit forbrug og ved hjælp af den nyeste teknologi beregner Watts hver måned, hvor meget strøm, du kommer til at bruge. Med farverne rød, gul og grøn kan du hurtigt se, om du ligger over eller under budgettet. På den måde slipper du for overraskelser, når du får din elregning.

Få besked ved højt forbrug


Du kan få besked, hvis dit forbrug begynder at stige. På den måde slipper du for hele tiden at holde øje med dit forbrug. Det gør din energiassistent gerne for dig.

Overskuelig regning

Hos Watts får du regningen hver måned, så slipper du for lange uoverskuelige regninger. Regningen er beregnet ud fra dit forventede forbrug, så din aconto bliver så præcis, som det overhovedet er muligt. Du kan selvfølgelig hele tiden finde regningerne i appen.

Samle-rabat


Du får en økonomisk fordel, hvis du køber Watts Energy til flere af dine boliger. For her hos os betaler du kun el-abonnement for den ene bolig.

Endnu bedre i fremtiden

Vi arbejder lige nu hårdt på at kunne introducere endnu et elprodukt, som ligger i bladordningens bedste kategori med 2 blade, hvor vi forpligter os til at lave klimatiltag, der reducerer udledningen af drivhusgasser svarende til minimum den mængde strøm, du som kunde bruger. Så snart, vi har det klar, skal vi nok råbe op!

Bestil Watts Energy i dag

Du kan bestille Watts Energy allerede i dag og blive en del af vores community. Hent appen Watts – energiassistent og oplev selv, hvor let og interessant det bliver at få overblik over i dit energiforbrug.

Få svar på dine spørgsmål

Hvad koster Watts Energy?

Prisen for Watts Energy er en variabel pris, der fastsættes pr. time. Priserne følger markedsprisen. Du kan se den aktuelle pris i appen, hvilket giver dig mulighed for at styre efter de billige timer.

Det koster 0 kr. at oprette sig, og vi har ingen bindingsperiode.
Hvis du har flere boliger, så kan du samle dem hos os og nøjes med at betale ét el-abonnement pr. måned.

Hvordan betaler jeg hos Watts Energy?

Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at betale for din strøm. Regningerne kommer en gang om måneden. Du kan vælge at tilknytte et betalingskort fx. Visa- eller dankort eller oprette en betalingsserviceaftale. Du kan til enhver tid ændre din betalingsform inden i appen.

Hvilke fordele er der ved afregning time for time?

Du betaler det strømmen koster i den time, den bliver brugt. På den måde har du mulighed for at styre efter de billige timer på døgnet og måske bruge lidt mindre strøm i de dyre timer.

Det er ingen hemmelighed, at afregning time for time er indført i håb om, at elforbrugerne i Danmark vil begynde at flytte deres elforbrug, så det bliver tilpasse efter, hvornår der er mest vedvarende energi fra sol og vind i elnettet. På den måde kan vi alle sammen være med til at understøtte den grønne omstilling.

Du kan hele tiden se prisen i appen for de kommende timer.