Watts er med i bladordningen

Vi er som en selvfølge med i den nye bladordning for el-leverandører. Det betyder, at produktet er 100% baseret på vedvarende energi – helt konkret fra danske vindmøller og solcelleanlæg.

Hvorfor være med?

Elproduktet Watts Energy har ét blad i mærkeordningen for el-leverandører. Ordningen sikrer, at du ikke bliver vildledt til at købe noget, som du tror er klimavenligt uden at være det.

For at være med i ordningen skal vi som el-leverandør kunne dokumentere, at det vores elprodukt rent faktisk er grønt og baseret på vedvarende energi. Det kan vi hos Watts. Naturligvis.

Hvad betyder ét blad?

Når elproduktet har ét blad, er produktet baseret 100% på vedvarende energi. Det betyder, at elleverandøren køber grønne certifikater, der garanterer, at der produceres strøm fra vedvarende energikilder svarende til dit elforbrug.

 

Hvad betyder to blade?

Når elproduktet har to blade, så overholder det samme retningslinjerne for elprodukter med ét blad, og derudover har elleverandøren lavet klimatiltag som for at reducere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser svarende til dit elforbrug.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet i elnettet. Det gælder alle elselskaber. Men du har garanti for, at dit elforbrug er baseret på vedvarende energikilder.

Læs hvad forbrugerombudsmanden skriver om bladordningen her

@Wattsdk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/watts.dk/public_html/wp-content/plugins/mtm-instagram-ish/index.php on line 121